به گزارش دیده بان علم ایران، دکتر مصطفی قانعی در حاشیه بازدید از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی که به همراه تعدادی از مدیران این ستاد صورت گرفت گفت: بر اساس جمع بندی حاصل از این نشست، مقرر شد ستاد توسعه زیست فناوری با حمایت از سه تا چهار مورد از فناوری ها، بین بخش خصوصی و پژوهشگاه به عنوان واسط اقدام کند.
وی با بیان اینکه قراردادهای این فناوری ها، تا یک ماه آینده آماده و تا سه ماه دیگر نهایی خواهد شد، اظهار داشت: چنانچه این فناوری ها به نتیجه برسد می توانیم شاهد تحول خوبی در بحث کشاورزی باشیم.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری خاطرنشان کرد: پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی قادر به حل بسیاری از مشکلات غذایی و حوزه کشاورزی است و وظیفه ستاد توسعه زیست فناوری در قبال فناوری های جدید این است که این فناوری ها را در صنعتی که امروز بخش کشاورزی با آن مواجه است، نفوذ دهد.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری همچنین در نشست مشترک با ریاست پژوهشگاه، معاونان و روسای بخش های تحقیقاتی اظهار داشت: با توجه به تلاش های پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برای سهیم شدن در تولید ناخالص ملی کشور از طریق تجاری سازی محصولات و فناوری ها، به نظر می رسد الان زمان آن فرا رسیده که در این زمینه نقش خود را ایفا نماییم.
وی به حمایت از دستاوردهای محققان در حوزه های مختلف بیوتکنولوژی کشاورزی از سوی صندوق حمایت از سرمایه گذاری زیست فناوری اشاره و خاطرنشان کرد: ستاد توسعه زیست فناوری آمادگی لازم برای کمک به تجاری سازی محصولات را دارد و در همین زمینه، قراردادها و تفاهم نامه مختلفی با بخش خصوصی و فعالان حوزه کشاورزی و مواد غذایی امضا شده است.
قانعی با تاکید بر لزوم تسریع در اجرایی شدن پروژه های فناورانه، تعیین مدل های همکاری بین پژوهشگاه و ستاد توسعه زیست فناوری به منظور نحوه برخورداری از حمایت های ستاد توسعه زیست فناوری را خواستار شد.
انتهای پیام
* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند